Burlesque prezenter workshop

Burlesque prezenter workshop

- kezdő szint -

 


Burlesque... a kifejezést sokszor hallottad már, de mi is ez pontosan? A burlesque egy tánc, egyéni stílus, és egyben életérzés is. A burlesque táncosnő őrülten nőies, rafináltan szexis, erős egyéniség, magabiztos és kortalan, aki kifinomult mozdulataival és bájos mimikájával mindenkit elbűvöl. Előadását a humor és az erotika egyaránt belengi. Az urak bálványozzák, a hölgyek példaképként tekintenek rá.


A burleque tánc órák során nem csupán a mozgásról, a táncról szólnak, hanem komoly személyiségfejlesztő erővel is bírnak egyben. A burlesque előadó olyan értékeket képvisel megjelenésével, viselkedésével és kisugárzásával, amire a mai modern nőnek oly nagy igénye van: magabiztos, öntudatos, erős egyéniség, mégis ízig-vérig nő.


Az órák a pszichológiai értékeken túl remek szórakozás a résztvevőknek, hiszen a nőiesség ikonikus ruhadarabjait és kiegészítőit használják a foglalkozások során: fűző, harisnyatartó, neccharisnya, francia bugyi, magas sarkú cipő, tollboa, legyező, piros rúzs, fekete tus, loknis frizura…. és még megannyi bohókás és szexis kellék. Tanuld meg kétnapos workshopunk során a műfaj főbb sajátosságait, hogy Te magad is továbbadhasd a tudást Nőtársaidnak, vagy bővítsd táncos tudásod, előadóművészi képességeid!


A workshop elméleti és gyakorlati órákból, valamint vizsgából áll – a sikeres vizsgát egy Dollhouse-tanúsítvánnyal igazoljuk.
Szükséges felszerelés: magas sarkú cipő, neccharisnya, harisnyatartó, combfix, fűző, francia bugyi, hosszú kesztyű. Jegyzetfüzet az elméleti órákhoz.
Részvételi díj: 79.900 Ft + ÁFA – A fizetés történhet egy vagy két részletben.


A workshop helyszíne: Dollhouse Boudoir, VII. kerület, Csengery utca 76. I./7.  Dollhouse kapucsengő

A workshopot tartja: Pirner Alma, nemzetközileg elismert burlesque előadó, egzotikus tánc világbajnok
A workshopra előzetes regisztráció szükséges! Helyed a workshop díjának befizetésével tudod biztosítani. A részvételhez előképzettség nem szükséges.
Várjuk érdeklődő e-mailed az timi@dollhouse.hu címen!