Rúdtánc prezenter workshop

Rúdtánc….érdekel ez a sport, esetleg Te magad is edző, sportoktató vagy? Amennyiben a válaszod IGEN, akkor a DOLLHOUSE - nak szüksége van Rád! Csatlakoz a Dollhouse csapatához és valósítsd meg álmodat...Velünk!
Régóta foglalkoztat a rúdtánc kipróbálása? Nem volt még rá lehetőséged, mert vidéken dolgozol, laksz, vagy talán nem volt időd részt venni a 3 hónapos képzésünkön?


Most itt a lehetőség! Számodra alkottuk meg a 2 napos Rúdtánc – sport prezenter workshopunkat, melynek elvégzésével Te magad is prezentálhatsz rúdtánc órákat! Szánj rá egy hétvégét, hogy részletes betekintést nyerj a rúdtánc alapjaiba, és elsajátítsd a legfontosabb trükköket, illetve azok tanítási metodikáját a rúdtánc hivatalos nagy házában, a Dollhouse Táncstúdióban!
Akár edzőteremben dolgozol,akár tánctanár vagy, akár egyszerűen csak imádsz mozogni, itt van a lehetőség, hogy színesítsd tudásod ezzel a divatos és fantasztikusan szórakoztató sportformával!

 

  • Azok számára, akik részt vesznek az első workshopon, egyszeri 30 %-os vásárlási kedvezmény lehetőséget adunk, mely érvényes a Flash Card mindkét részére ( ez tartalmazza 2010 és 2011 összes rudas trükkjét), illetve az 5 és 10 alkalmas bérletünkre!
  • Ezen kívül 10% kedveménnyel tudsz beszerezni a Dollhouse webshopból fixen beszerelhető rudat, hogy "praxisod" azonnal el tudd kezdeni és Te legyél az első, aki a városodban színvonalas rúdtánc órákat tart!

A következő képzés időpontjai:

Prezenter képzés kezdő 1-szint: 2016.03.12, 03.13 és 03.19 , 03.20.

Vizsga: 2016. április 2. szombat 10:00

 

Prezenter képzés 2-es szintű 2016. 02.21 és 02.28 vasárnap

Jelentkezés feltétele: 

18. életév betöltése

A prezenterképző workshop díjának befizetése 

Tökéletes fizikai és egészségi állapot


A workshop ára: 100.000 Ft + ÁFA


Helyszíne: Dollhouse Boudoir, VI. Csengery u. 76. I./7. Dollhouse Boudoir kapucsengő
Jelentkezni 50% előleg befizetésével lehetséges, a Dollhouse Boudoir recepcióján.
Kérjük, részvételi szándékod jelezd előre e-mailben!
Jelentkezés, további információ: timi@dollhouse.hu
Telefonon:+36-70-415-1141